Tiinanhuoneen blogi Tiinanhuone Facebookissa
Tiinanhuone

Kutsu Tiina kylään

Kutsu sisustussuunnittelija Tiina Mäkitalo muutosta tai viilausta kaipaavaan kohteeseen konsultaatiokäynnille. Konsultaatiossa pyritään löytämään ratkaisut kohteen toiminnallisiin ja visuaalisiin ongelmakohtiin. Sisustussuunnittelukonsultaatio kestää noin kaksi tuntia. Tiinanhuone sijaitsee fyysisesti Tampereella, mutta Tiinan voi kutsua kylään pidemmällekin.

Pyydä tarjous!

Pyydä sisustussuunnitelma

Sisustussuunnittelu alkaa asiakastapaamisesta, jonka pohjalta Tiina hioo toteuttamiskelpoisen sisustussuunnitelman 3D-kuvineen ja tuoteluetteloineen. Havainnollisten kuvien ja huolella kootun tuoteluettelon avulla jokainen voi olla huippusisustaja.

Pyydä tarjous!

Ammattimainen piste ii:n päälle

Jos haluat, kattavan suunnitelman lisäksi Tiina voi myös auttaa sisustussuunnitelman toteuttamisessa ja olla käytettävissäsi koko prosessin ajan. Ammattimainen ote ja loppusilaus takaavat wow-efektin.

Pyydä tarjous!

Viihtyisyys on
onnellisuuden toinen nimi.

Sisustaminen on parhaimmillaan sitä, että tilan luonne ja asukkaan persoonallisuus yhdistyvät harmonisella tavalla toimivaksi kokonaisuudeksi. Sisustussuunnittelija osaa löytää parhaat ratkaisut niin pieniin kuin isoihinkin kohteisiin. Tiina sisustaa mitä vaan eteiskomerosta kartanoon ja kaikkea niiden väliltä. Mikään tila ei ole niin vähäpätöinen, etteikö sen sisustukseen kannattaisi panostaa.

Tarvittaessa Tiina tekee 3D-mallinnuksia valmiisiin suunnitelmiin myös alihankintana. Kysy lisää!


Uniikkia ja eleganssia yksinoikeudella

Tiina maahantuo ja myy erikoistilauksesta Altreformen hienostunutta ja äärimmilleen jalostettua Limited Edition -mallistoa sekä Altreformen ja muotitalo Moschinon yhteistyöstä syntynyttä, ironista ja eleganttia, Collezione Arlecchino by Moschino -mallistoa.

Kysy lisää ja pyydä tarjous suunnitteluprojektiisi liittyen!
Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa!